pondělí 22. září 2014

Zdychova: Poctivost a férovost by neměla patřit minulosti

Trápí mě, že slušnost a férovost se z každodenního života vytrácí – drobné i větší podvody se začínají vyplácet. To bych chtěla změnit. Mojí prioritou bude snaha o účelné a hospodárné nakládání s majetkem města.
Už žádná další velká nákupní centra, Kladna jich má dost. Prostředky by se mohly využít na rozšíření cyklostezek, dokončení nepovedené rekonstrukce divadla, vybudování další posilovny pod širým nebem – podobné té, která už slouží na Sletišti. 
Kladno by si také zasloužilo, kromě lepších silnic, osobitý kruhový objezd, který by Kladeňákům i ostatním návštěvníkům Kladna připomínal, že i město Kladno „má duši“.
Větší finanční podporu by si také zasloužily spolky a sdružení, které pořádají akce pro kladenskou veřejnost zdarma nebo s dobrovolným vstupným.
Mgr. Ilona Zdychová
 
 




1 komentář:

  1. Le_Meridian Financování Service šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou konsolidaci dluhu. Byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy pracovat s. Doporučuji každému, kdo hledá úvěr na kontakt. Email..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat